Solo expositie Anton Westbroek

Solo expositie Anton Westbroek

 

"Zie hier, en kijk verder"

 

Stichting Bijzonder, ZIMIHC theater en Anton Westbroek organiseren een unieke solo expositie van Anton zijn oeuvre. Een uitnodiging voor een unieke ervaring op 10 februari tot 12 februari in ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht.

Over Anton
Anton is een fulltime kunstenaar die werkt bij atelier Spat van de Tussenvoorziening en thuis in het Utrechtse Overvecht. Hij beschrijft zichzelf als eeuwig zoekend, maar ook al veel gevonden. Zijn werk is zeer onderscheidend en veel kijkers zijn erg enthousiast. Hij schildert op groot karton dat hij vindt bij winkelcentrum Overvecht.

De laatste tijd is Anton zijn werk vaker zichtbaar via de art brut kunststroom. Nu is het tijd voor één van Anton zijn dromen: een expositie waarin bijna zijn gehele oeuvre zichtbaar is. Dit hebben we op passende wijze vormgegeven: namelijk een doolhof.

ZIMIHC theater Stefanus
Anton woont in de wijk Overvecht, de wijk waar ZIMIHC theater Stefanus is gevestigd. ZIMIHC heeft als belangrijk doel dat zij kunstenaars een podium wil bieden. Met name kunstenaars uit de wijk, voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij dat podium ook krijgen, helpt ZIMIHC verder.

Stichting Bijzonder
Bijzonder helpt Anton als persoon en met zijn oeuvre meer zichtbaar te zijn. Deze expositie is een afsluitend onderdeel van een traject van een jaar.
Bijzonder helpt makers en kunstenaars met een kwetsbaarheid naar een passend podium en meer zichtbaarheid in de maatschappij. We organiseren podia voor producten en kunstenaars, begeleiden mensen naar meer zichtbaarheid en worden steeds vaker gevraagd voor advieswerk.

Waar en wanneer
Vrijdag 10 februari om 15.00 uur opening (graag aanmelden: https://www.zimihc.nl/agenda/opening-expositie-anton-westbroek/ ).
Zaterdag 11 en Zondag 12 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Adres: Braziliëdreef 2 , Overvecht, Utrecht. GRATIS PARKEREN.

Terug naar blog