Kunstexposities openen deuren

Kunstexposities openen deuren

"Eerste kunstwerk verkocht"


Met plezier kijken we terug op twee bijzondere exposities van het werk van Anton Westbroek. Een terugblik. 

Solo expositie (de eerste maar niet de laatste) 
“Indrukwekkend en overweldigend. Je ziet in zijn zelfportretten hoe hij zichzelf ziet.” Een reactie van een van de 120 bezoekers. Zij zagen van 10 tot en met 12 februari, 300 werken van Anton in ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht.
Aan iedere bezoeker die de expositieruimte binnenkwam, vertelde Anton met trots over zijn werk. Mooi om te zien hoe hij tijdens het weekend, zichzelf meer en meer op de voorgrond plaatste. De expositie opende deuren voor Anton en ook voor Bijzonder.

Voor een sfeerbeeld zie de film.

Unieke samenwerking
Tijd voor een volgende stap voor Anton en voor Bijzonder. En dat is de uitnodiging van ‘Kunst bij Gerrit’, om tijdens de opening van hun tweede galerie op 19 maart een centrale rol te spelen. Een gedicht van Pien van Haarlimerick, inspireerde Anton om een bijpassend kunstwerk te maken. In een film vertelt Anton hierover. Een unieke samenwerking. En een mooie bijkomstigheid: het kunstwerk is diezelfde dag nog verkocht!

Dank aan alle samenwerkingspartners: ZIMIHC theater Stefanus, Atelier Spat (Tussenvoorziening), Kunst bij Gerrit, Haarlimerick. En aan Anouk Lambrechts (AHC Media) voor de film.

  

Terug naar blog